top of page

Doe mee

Er zijn veel manieren om actie te ondernemen als lid van Halleluia. Dit zijn allemaal belangrijke elementen voor het succes van onze Educatieve beweging. Bekijk hieronder enkele van de mogelijkheden om mee te doen en neem contact op voor meer informatie over hoe u uw bijdrage kunt leveren.

Donation Boxes

Een inzamelingsactie plannen

Actieve deelname is een essentieel onderdeel van het succes van onze beweging. Een inzamelingsactie plannen is een geweldige manier om contact te maken met de lokale gemeenschap en het belang van onze missie te verspreiden. Met verschillende campagnes is het gemakkelijk om iets te vinden dat u persoonlijk inspireert.

Museum 2

Een evenement organiseren

Ieder individu heeft het vermogen om anderen te motiveren en echte verandering te inspireren. Met Een evenement organiseren wordt u een cruciaal onderdeel van onze beweging door ervoor te zorgen dat onze missie wordt gehoord en een verreikende, blijvende impact heeft.

Making Posters

Vrijwilligerswerk

Ons werk is nooit af en we kunnen alle hulp gebruiken die we kunnen krijgen. Een van de manieren waarop u kunt deelnemen, is met Vrijwilligerswerk. Zegt alles voort over wat Halleluia doet en help ons de ondersteuning te krijgen die we nodig hebben.

Onderneem actie: Onderneem actie
bottom of page