top of page

Halleluia

Geleid door ons beiden

Home: Welkom
Graduation Caps

Over ons

Halleluia is een transformerende Educatieve beweging die zijn oorsprong kent in 2000. We omarmen een strategie om de gemeenschap vanaf de basis te versterken, leiderschapsmogelijkheden te faciliteren en te pleiten voor veranderingen met een ware impact.

Wat begon als een lokaal project, groeide snel uit met leden van buiten Zwolle. Samen met onze bondgenoten en partners betrekt en mobiliseert Halleluia activisten en leiders van alle achtergronden. Neem contact op voor meer informatie over onze missie en sluit u vandaag nog bij ons aan.

Meer informatie
Home: Over ons

Onze beweging

Halleluia zet zich in voor een paar centrale oorzaken die volgens ons cruciaal zijn om ons te helpen de doelen te bereiken. Als een groeiende beweging verdelen we onze tijd en inspanningen zodat we echt in elke zaak kunnen investeren. Lees verder om meer te weten te komen.

Open Book

Hulpverlening

Als grote beweging staat Hulpverlening ons na aan het hart. Wij zijn van mening dat de beste oplossingen voor de samenleving van binnenuit komen en maken het onze missie om bewustzijn op te bouwen zodat dit overal ter wereld tot de mogelijkheden behoort.

School LIbrary

Partnerschappen

Halleluia heeft een omgeving van hulp en nuttige bronnen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat Partnerschappen altijd een prioriteit is. Ons succes wordt gedreven door de harten, geesten en zielen van onze gemeenschap. Sluit u bij ons aan.

Student in Library

Belangenbehartiging

Belangenbehartiging is een essentiële pijler van onze Educatieve beweging. Er is kracht in aantallen en we werken om anderen te informeren en aan te moedigen om een standpunt in te nemen voor waar ze in geloven. Meer weten?

Home: Goede doelen

Uw aandeel

Wij zijn van mening dat er geen uniek antwoord is — elk klein beetje helpt om impact te maken. Er zijn veel zinvolle manieren waarop u ons kunt helpen slagen in onze missie. Heeft u een idee dat hieronder niet vermeld staat? Neem contact op en laat het ons weten.

Museum 2

Een evenement organiseren

Ieder individu heeft het vermogen om anderen te motiveren en echte verandering te inspireren. Met Een evenement organiseren wordt u een cruciaal onderdeel van onze beweging door ervoor te zorgen dat onze missie wordt gehoord en een verreikende, blijvende impact heeft.

Making Posters

Vrijwilligerswerk

Ons werk is nooit af en we kunnen alle hulp gebruiken die we kunnen krijgen. Een van de manieren waarop u kunt deelnemen, is met Vrijwilligerswerk. Zegt alles voort over wat Halleluia doet en help ons de ondersteuning te krijgen die we nodig hebben.

Donation Boxes

Een inzamelingsactie plannen

Actieve deelname is een essentieel onderdeel van het succes van onze beweging. Een inzamelingsactie plannen is een geweldige manier om contact te maken met de lokale gemeenschap en het belang van onze missie te verspreiden. Met verschillende campagnes is het gemakkelijk om iets te vinden dat u persoonlijk inspireert.

Home: Onderneem actie

Neem contact op

Dekenstraat 15, 1500 Halle

+32 496 10 89 03

Bedankt voor de inzending!

Home: Neem contact op
bottom of page